Botez fotograf nunta

FOTOGRAF BOTEZ | FOTOGRAF BOTEZ BUCURESTI

Noul membru al familiei tale

Sunt Razvan Rotaru, fotograf profesionist de nunta, insa fotografiez evenimente speciale, cum este si botezul micutului tau. Stilul meu este unul natural, imbin fotojurnalismul si instantaneele cu portretele si fotografiile de familie, surprinzand cele mai importante momente: emotiile bunicilor, imbratisarile parintilor, glumele prietenilor dar si zambetele micutului increstinat. Cu toate acestea abordez mai multe tipuri de fotografie, imi place sa creez imagini vibrante care sa puna in lumina tot ce este frumos pe parcursul zilei astfel incat momentele fotografiate pe parcursul botezului copilului vostru sa va emotioneze si atunci cand el se va face mare.

Emotie, dragoste si implinire, sunt cuvinte ce descriu o zi asa de speciala. Peste multi ani veti retrai emotiile acestui eveniment prin fotografiile surprinse de mine.

POVESTI IN IMAGINI

Fotograf botez Bucuresti

Nasterea unui copil este o adevarata minune si o binecuvantare pentru parinti, iar emotiile ce te cuprind sunt cu adevarat speciale. Cu adevarat deosebit este si botezul copilului vostru, eveniment ce va ramane in istoria familiei, iar pozele de la botez vor avea un loc special in albumul foto al familiei. 

fotografie de botez la biserica kretzulescu 6
Botez fotograf nunta

Oferta si pret fotograf botez

Ofer servicii foto botez ce vor surprinde toate momentele importante ale acestui eveniment incarcat de emotie. In calitate de fotograf profesionist botez, va voi fi alaturi si voi capta emotiile bunicilor, invitatilor, dar mai ales ale voastre, ale parintilor.

Totul intr-un zambet

Fotografie de botez in Bucuresti

Satisfactia pe care am am ca fotograf botez nu poate fi descrisa in cuvinte. Sa fiu alaturi de voi in astfel de momente si sa va ofer cele mai dragi amintiri ma bucura enorm. Va multumesc ca imi dati ocazia sa documentez cele mai importante evenimente din viata voastra.  

fotograf botez

Hai sa ne cunoastem si sa cream impreuna povestea voastra! 

ADRESA:

Bucuresti, Romania

TELEFON:

+40721244210

Servicii de fotografie profesionale pentru evenimente ca in povesti