Fotograf cununie civila bucuresti

FOTOGRAF CUNUNIE CIVILA BUCURESTI | FOTOGRAF PROFESIONIST

Alaturi de tine de la primul „DA” 

Sunt Razvan Rotaru, fotograf profesionist de nunta, insa fotografiez evenimente speciale, cum este cununia civila.  Este un moment foarte emotionat atunci cand intri in sala alaturi cuplul ce se pregateste se spuna cel mai hotarat „DA” din viata lor, iar faptul ca am ocazia sa va ofer amintiri frumoase si fotografii cu reactii de dupa primul vostru „DA” ma face sa iubesc meseria de fotograf si mai tare.

DE ACUM SOT SI SOTIE

Fotograf cununie civila Bucuresti

Casatoria reprezinta intemeierea unei familii, pasul cel mare, momentul in care partenerii trec de la viata de cuplu la cea de sot si sotie. Cununia civila este primul pas facut impreuna pe drumul vietii in familie, iar de aici inainte se vor intampla numai minuni.

Fotograf cununie civila
fotograf cununie civila

Pret fotograf cununie civila Bucuresti

Daca planuiesti sa te casatoresti in Bucuresti, ai nevoie de un fotograf nunta sau fotograf cununie civila care sa fie alaturi de voi si sa va ofere cele mai frumoase amintiri.

Fotografie de nunta

Fotograf nunta Bucuresti

Unul dintre cele mai importante evenimente din viata voastra se apropie cu pasi repezi, iar amintirile din ziua nuntii nu le veti uita niciodata. 

Fotografiez nunti in Bucuresti dar si in tara cu pasiune si dedicare, astfel incat amintirea nuntii sa nu ramana doar in mintea voastra ci si in imaginile surprinse de mine.

mireasa dupa cununia civila

Hai sa ne cunoastem si sa cream impreuna povestea voastra! 

ADRESA:

Bucuresti, Romania

TELEFON:

+40721244210

Servicii de fotografie profesionale pentru evenimente ca in povesti